Të fundit

Kamberi: Unë nuk do ti bindem Vuçiqit

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik dhe deputeti nga Bujanoci, Shaip Kamberi, ka thënë se nuk do t’i nënshtrohet qeverisë së Aleksandër Vuçiqit dhe se do të vazhdojë me aktivitetet opozitare.
Sipas Kamberit, ka mendime se veprimet e tij në parlament nuk sollën zgjidhje për problemet dhe disa mendojnë se alternativa është partneriteti, qasja më konstruktive dhe bashkëpunuese ndaj qeverisë së Vuçiqit – për të “marrë diçka”.

“Unë nuk besoj në këtë politikë, por jam i bindur se sa herë ka pasur konstruktivitet dhe partneritet me qeverinë e Vuçiqit, asnjë problem nuk është zgjidhur”, thotë ai.

Ai theksoi se beson thellë se nëse i bindeni pushtetit të Vuçiqit, mund të përfitoni përfitime personale, por komuniteti do të jetë edhe më i shtypur.

-Dhe sa më shumë të kundërshtoni dhe përballeni, aq më shpejt mund të shpresoni për një zgjidhje. Po vazhdojmë – tha Kamberi.