Lajme

Jetimat e Ballkanit:15 shtepi do te ndertohen ne Bashkin e Kukesit

Jetimat e Ballkanit ne Kukes

Sot eshte 16 Prill dhe ne kujtojme eksodin e largimit te popullates sone nga Kosova , ne sot e vizituam Kukesin per ti falenderuar dhe njekohesishte nenshkruam memorandum bashkepunimi

15 shtepi po ndertohen ne kete Bashki

Sot vizituam Bashkin e Kukesit dhe u pritem nga kryetari i Bashkis z. Bashkim Shehu

Jetimat e Ballkanit do ti ndertojne 5 shtepi ne bashkine e Kukesit
10 shtepi tjera do te ndertohen ne bashkefinanicim me bashkine e cila per çdo familje do te partecipon me 5 mije euro kurse pjesen tjeter Jetimat e Ballkanit

Gjithesej jane 15 shtepi qe do te ndertohen

Pas Kukesit e Tropojes se shpejti do te nenshkruajm memorandum bashkepunimi edhe me bashkine e Krumes

Bamires Zoti ju shperblefte