Magazina

Jahjaga: Cuditem me te rinjte pse deshirojne te Largohen, kushtet e mira i kane edhe ketu…

“Me lejoni qe nga ketu, sot te shpreh bren gen time te theIle, po aq, sa edhe brengen e gjithe secilit qytetar te Kosoves, per Iargimin e te rinjve tane nga vendi drejt nje te ardhmeje te pa qarte. Shpreh brengen time te thelIe me ato pamje te te rinjve tane te vend osur ne kampe refugjatesh, pa asnje shprese per te…HVP REKL, AMEEN mePOSHT PER TE VAZHDU Ieximin:

per te fituar nje perspektive te re”, tha ish presidentja Atifete Jahjaga. Znj.Jahjaga tha se rruga e ikjes ka perfunduar “per ne, per njere zit e per vuajtur te Kosoves, qe ketu e 15 vite me pare kane qene debuar me dhune. E kuptoj drejt veshtire sine e jetes dhe desh perimin e gjithe seciIit prej atyre qe ka marre kete rruge, por rruga e fr ikes, ikjes dhe deb imeve nuk mund te perseritet me”.. Per la jmin e plo te kli ko ne re kla mem me po shte.