TOP STORIES

Ja punët më të kërkuara në Gjermani. Këto punë Shqiptarët dijnë ti bëjnë më së miri…

E ndersa Gjermania e ka shprehur haptaz se ka nevoje te madhe per puntore, por ne vendet tona vendet e punes jane te limituara. Edhe aty ku punohet, rroga eshte shume e dobet dhe nuk paguhen sigurimet.
Punet qe kerkohet me te madhe ne Gjermani, e qe Shqiptaret jane mjeshtra per keto pune jane keto: F0T0N ME P0SHT PER TA PAR LISTEN E PLOTE

-Ndertimtare, me rreth 45,000 vende te lira pune;
-Shofera, me rreth 33,000 vende te lire puna;
-Infermiere, me rreth 30,000 vende te lira pune;

foten me posht per ta pa vazhdimin e listes

Normalisht, qe per te punuar ne Gjermani kerkohen kritere sic jane: njohja e gjuhes gjermane, diplome ose kurse te mbaruara dhe gjera tjera varesisht nga lloji i punes