TOP STORIES

U martova me një arab, perl ot bukuroshja shqiptare, e pashë vetë me sytë e mi që është…

U martova me një arab, perl ot shqiptarja e pashë vetë me sytë e mi që është..

U martova me një arab, perl ot shqiptarja e pashë vetë me sytë e mi që është..

Martesa e lidhur me dashuri za konisht është ajo që pritet të jetë më jetëgjatë. Dy persona jo gjithmonë lidhin jetët për shkak të ndje njave, por edhe për interesa të tjera si përfitimet ekonomike apo fshehja e pr irjeve se.k.s.uale.
Shtyp/largo lin.kun rek.lamues me poshte/lexo lajmin e plote

Zgjidhja e një martesë është pjesa më e dh imbshme pasi ata që vu ajnë më shumë janë fëmijët.Á R asti i një shqiptareje 27-vjeçare i mbërritur në i nbox-in e JO Q.al hyn tek të p azakontit.
E reja thotë që është martuar me një shtetas arab prej një viti dhe nga kjo martesë ka lindur një vajzë. Ájo shton se e ka parë më sytë e saj bashkëshortin duke kr yer marrë d hënie se k suale me një tjetër pe rson dhe ka vërtetuar se është g ay.Vajza kërkon ndi hmën e f ansave në dy aspekte.

Ájo shkruan: Pershendetje “JETÁ OSH QEF”! Jam nje vajz 27 vjece jam e martuar me nje arab prej 3 vitesh . kam nje goc te vogel 1 vjece .arsyeja pse po ju shkruaj esht kjo :me burrin kam shkuar shum mir kto koh dhe nuk e im agjinoja se ishte i till .perpara disa ditesh kam mar vesh qe esht g ey .e kam par vet me syt e mi .jam e tr on.ditur .dhe dua te n dahem por kush me thot cfar pr ocedurash duhen per nd arjen dhe nd arjen e pasurise.