Lajme

Ivica Daçiq tregon se si e kishte “parashikuar” vdekjen e Medeleine Albright

Në pyetjen e gazetarit se sa është e vërtetë që Ivica Daçiq e kishte parashikuar vdekjen e saj ai u përgjigj:

“ Të mos nënkuptohet tani që unë po ia kujtojë të keqen dikujt, nuk kam pasur këtë qëllim. Ishim në një tubim në Arangjelovc i cili filoi në orën 17h dhe diku pak para orës 18h gjatë fjalimit tim unë potencova se për mua, partinë time dhe koalicionin tonë, ata që kanë bombarduan Serbinë në v.1999 janë kriminel lufte dhe shpresoj se do t’ju vijë denimi, nëse jo nga ne atëherë e sigurt se kjo do t’ju vijë nga Zoti. Dhe ky tubim mbaroi dhe unë isha rrugës për Kragujevc rreth orës 19:30 u njoftova që Medeline Albright kishte vdekur. Natyrisht unë nuk ia dua askujt vdekjen mirëpo shpresoj që Zoti do t’i fal për të gjitha krimet që i ka bërë popullit dhe shtetit serbë. Ajo ka qenë drejtpërsëdrejti e involvuar me veprimet dhe deklaratat e saj.” deklaroi Ivica Daçiq, ish-zëdhënesi i Millosheviqit/ministrialajmeve.com