Bota

Irrritohen grekët për Shën Sofinë, djegin flamurin turk në Selanik

Një marsh proteste u organizua nga grekët në Selanik kundër shndërrimit të Shën Sofisë në një xhami.

Protesta u zhvillua me rastin e shndërrimit të Shën Sofisë në një xhami dhe kryerjen e namazit të parë pas 86 vitësh. Tubimi u zhvillua në Sheshin Shën Sofia në Selanik dhe përfundoi pranë konsullatës turke.

VIDEO