Lajme

Selim Selimi: Partia Demokratike e Kosovës duhet të përfshihet në Qeveri

Nga Aleanca për Ardhëmrinë e Kosovës thonë se partia që drejtohet nga Kadri Veseli duhet të jetë pjesë e koalicionit aktuale qeverisës.

Selim Selimi që njëherit është ministër i Drejtësisë nga radhët e AAK-së, në një prononcim për dokumentarin “Expose” ka dhënë edhe një arsyetim se pse brenda koalicionti aktual duhet të jetë edhe partia nga opozita këtë rast PDK.

“AAK si partneri kryesorë në këtë koalicoon e kemi pas qëndrimin që koaliconi duhet të jetë gjithëpërfshirës edhe para krijimi të këtij koalicioni kryetari Haradinaj ka thënë se PDK duhet të jetë pjesë e koalicionti dhe ky ëshët qëndrimi jonë për shkak të proceseve që i kemi prpara përocesi i dialogut. Duhet unitete ne qëndrojmë që PDK duhet të jetë pjesë e koalcionit, koalicon që garanton 2/3 në Kuvend” deklaron Selimi për dokumentarin “Expose” raporton Gazeta Blic.