Të fundit

Humb jetën tragjikisht punëtori i ndërtimtarisë nga fshati Lluçan i Bujanocit

Bie nga skela dhe humb jetën mjeshtri i ndërtimtarisë nga fshatin Lluçan i Bujanocit

Adnan Ramadani 59 vjeçarë mjeshtër i ndërtimtarisë nga fshatin Lluçan i komunës së Buajnocit ka ndërruar jetë si pasojë e rënies nga skela në vendin e punës.
Ramadani sot në orët e paraditës gjatë punëve në ndërtimtari është rrëzuar nga një lartësi nga skela dhe nga plagët e marra ka ndërruar jetë. Ngushëllime familjes Ramadani nga fshatin Lluçan