LajmeTë fundit

Komuna e Preshevës shpall listën e përfituesëve për pjesëmarrje në trajnim për fillimin/avancimin e biznesit

Komuna e Preshevës shpall listën e përfituesëve për pjesëmarrje në trajnim për fillimin/avancimin e biznesit dhe ndarjen e mjeteve të pakthyeshme në sferën e ndërmarrësisë, në kuadër të projektit për mbështetje të zhvillimit të sektorit privat në komunën e Preshevës për vitin 2019

Lista e aplikuesve që kanë kaluar fazën e parë të projektit- Trajnime i gjeni në listat më poshtë: