LajmeTë fundit

Grabitje e armatosur në Leposaviq!

LEPOSAVIC – Automjeti i një ndërmarrje për transferimin e parave “Henderson” u grabit sot në Dren, jo larg Leposaviqiti, dhe tre punonjës të asaj firme u plagosën në sulm dhe aktualisht ndodhen në Qendrën Klinike në veri të Mitrovicës, raporton Ministria Lajmeve

Gjatë sulmit janë përfshirë në përleshje të armatosur grabitësist me sigurimin e kompanisë “ Henderson” dhe u dogjën tre automjete, një furgon dhe dy vetura të pasagjerëve, të cilat u shërbenin hajdutëve për të penguar qarkullimin në magjistrale!

Kliko për të parë videon në link

https://youtu.be/6LyZRCMBi1o

Ende nuk dihet se për çfarë shume të hollash bëhet fjalë dhe dyshohet se sulmuesit u arratisën me dy furgonë të bardhë në drejtim të Kopaonikut. Trafiku në Dren është bllokuar dhe janë krijuar kolona të gjata të automjeteve.

Nga rruga, automjetet e Henderson ishin në shënjestër në dy raste të tjera nga hajdutë në atë pjesë të veriut të Kosovës.