Lajme

Ragmi Mustafa ka uruar lirimin e Sylejman Selimit

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH)Ragmi Mustafa, ka pershendetur lirimin e njerit nder veprimtaret me te dalluar gjate luftes clirimtare kundrejt okupatorit serbe, qe ishte komandati Sylejman Selimi.

Me poshte e keni postimin e plote te z.Mustafa:

Vendim i drejtë dhe në kohën e duhur i Drejtësisë!
Një fitore tjetër e madhe e Sylejman Selimit në përballje më padrejtësinë!
Prandaj, e uroj nga zemra Gjeneralin Sylejman Selimin dhe shpresoj se pafajësia do t’u konfirmohet edhe bashkëluftëtarëve të tjerë, që edhe ata të mund t’u kthehen familjeve të tyre.
RM