Gani Geci strehon gruan nga Tirana që me telefonin e saj komunikonte me Adem Jasharin

Ish luftëtari i UÇK-së, Gani Geci ka njoftuar se një grua nga Tirana të cilën ai e quan nëna Thuri, ishte po ajo që në vitin 1992 i kishte mbajtur me bukë Gecin dhe shokët e tij, pas aksionit të parë kundër forcave serbe.

Gjithashtu, Geci thotë se nga telefoni i Dhuratës aso kohe flisnin me Adem Jasharin.

Postimi i Gecit:

Tani nga Durrësi në Skënderaj ka ardhur nëna Dhuri, gruaja e hekurt nga Shqipëria që mua Agim Gecin dhe Xhevahir Gecin na mbajti me bukë kur ne kishim ikur në Tiranë pas aksionit të parë kundër forcave serbe me 07 korrik 1992, nga telefoni i Dhuratës aso kohe flisnim me Adem Jasharin.