LajmeTë fundit

“Game Over” N.P Moravica

Qyteti i Presheves, bashke edhe me fshatrat per rreth, per nje kohe te gjate nder problemet kryesore te saja ka papasterine. Shpesh edhe per papergjegjeshmerin e qytetareve po jo rralle, edhe per mos kryerjen e punes profesionalisht nga Ndermarrja Publike Moravica, e cila edhe eshte pergjegjese per pastertine e qytetit, sikur dhe pergjegjesit tjera si ndermarrje publike.
Ndonese, perflitet per rritje te kapaciteteve te kesaj ndermarrje, apo edhe per sukseset e saja, Ministria Lajmeve dite me pare publikoi zjarret qe ishin ndezur brenda hapsirave te Moravices, ku ndotja e ambientit ishte evindente ne gjithe hapsiren e qytetit.
Ajo qe eshte edhe me zhgenjyese, eshte fakti qe, deri sa qyteti ngelet i pa pastert dhe mbeturinat shihen kudo, drejtuesit e menaxhmentit te NP Moravices, sot jane kapur duke luajtur loja, qe realisht neper kompjuteret e tyre te punes, sado qe me se paku ata, shpenzojne financat e taksapaguesve preshevar, per veprime te tilla.
Fatekeqesisht edhe ne lojen e tyre, Moravica eshte ne fazen finale te deshtimit “Game Over”.