LajmeTë fundit

FR-PD: kanë ndërmarrë aksionin e radhës,”Na lini të rritemi, kthena paratë tona”, “Hajnat jashtë”

Forumi Rinor i PD-së kanë ndërmarrë aksionin e radhës. Kësaj here përmes transparentit “Na lini të rritemi, kthena paratë tona” është paraqitur vjedhja e shtesave fëmijërore dhe lehonive që ka ndodhë para disa muajve, kështu thuhet nga të rinjët e Partisë Demomratike, të cilët me këtë aksion të sotëm kanë akuzuar pushtetin lokal të komunës së Bujanocit.

Kurse, në mbishkrimin tjetër “Hajnat jashtë” të vendosur në hyrje të ndërtesës komunale të Bujanocit, aktivistët kanë kërkuar nga pushtetmbajtësit që t’i largojnë hajnat nga mesi i tyre, me qëllim që hajnia të eliminohet.