Lajme

Enkel Rexhepi i përgjigjet akuzës së Arbër Pajazitit-Sharlatanizmi nuk ka vend në KNSH

Deklarata e këshilltarit të APN Arbër Pajaziti për shkollën fillore “9 Maji” në Leran është vetëm një demagogji e radhës. Në radhë të parë, është antiligjore që propozimi i një kandidati për drejtor të vijë nga zyra e kryetarit të Komunës së Preshevës. E dyta, personi në fjalë pas konstituimit, si këshilltar asnjëherë më nuk ka marrë pjesë në seancat e KNSH-së. Me këtë gjë, ai është i pa informuar se çka po ndodh në këtë institucion. E treta, ish këshilltarja Albiona Ibrahimi nuk është më pjesë e KNSH, pasi ka dhënë dorëheqje të parevokueshme. KNSH nuk është institucion që jep Mendim kujt qysh i pëlqen, apo të vazhdojë me avazin e vjetër, siç ka ndodhur në mandatin e kaluar.
Jemi kundër keqpërdorimeve, siç kanë ndodhur në mandatin e kaluar me shkollën e Tërrnocit dhe Nasalcës, ku vetë z.Pajaziti ishte i përfshirë.
Jemi të fokusuar të japim frymë arsimit shqip në Luginë, e jo të merremi me analfabetizëm funksional.