Të fundit

Ekskluzive: Ja emrat e propozuar të ministrave te LDK-së

Edhe pse nuk ka ende nje marreveshje per koalicioni mes VV-së dhe LDK-së, burime nga LDK flasin se tashme eshte caktuar ekipi qeverises i LDK-së.

Sipas ketyre burimeve, Besian Mustafa, Arban Abrashi, Lumir Andixhiku, Avdullah Hoti e Hikmete Bajrami jane propozuar te drejtojne ministrite e ushehequra nga LDK nderkaq Vjosa Osmani do te jete Zevendeskryeministre e pare e Qeverise. Gjithnje sipas ketyre burimeve, Botapress merr vesh se palet jane pajtuar per ndarjet ministrore dhe per presidentin por sot do te merren vesh poashtu edhe per Kryeprokurorin dhe shefin e AKI-së