Showbiz

Efi e Për’puthen zbulon tatuazhin në vendin intim!

Efi e “Pèr’puthen”, vazhdon tè jetè njè emèr shumè i pèrfolur ne mediet rozë.

Edhe pse ka kohè gè ka dal jashtè programit
tè dashurise, Efi dhe pozat e saj provokuese
marrin pèrsèri vèmendje,Sè fundmi, ajo ka publikuar disa ‘story’ nè rrjetin social Instagram teksa, ka zbuluar edhe nje tatuazh ne vendin intim.

Pèrveç tatuazhit, ajo ka bie nè sy janè edhe
format super seksi tè saj.