KryesoreShowbiz

Presidenca ia ndryshoi jetën: Jahjaga po vazhdon të transformohet estetikisht

Atifete Jahjaga tani shfaqet shumë më ndryshe nga koha kur ka qenë Presidente e Kosovës, e sigurisht shumë, shumë më ndryshe se nga koha kur ishte police.

Ajo është presidentja e parë femër në Republikën e Kosovës, e gjatë 5 vjetëve në detyrë dhe pasi ka pwrfunduar mandatin znj. Atifete Jahajga e kemi parë gjithmonë në transformim e sipër.

Por, tani si duket e ka mbërritur kulmin.

Ajo duket se ka pasur edhe më shumë kohë t’i përkushtohet vetes, duke formësuar trupin dhe duke bërë disa ndërhyrje në fytyrë, për t’u shndërruar në një grua me paraqitje që bie në sy. Por, asaj nuk po i mungojnë as aktivitetet.

Përveç pamjes, Atifetja nuk po ndalet edhe për nga ana profesionale.

Ajo po merr pjesë në takime mjaft të rëndësishme për qështje të ndryshme nëpër botë, e gjithashtu ka hapur edhe një fondacion në emër të saj, fondacion ky që mbështet gratë në Kosovë.