Të fundit

Edhe 6 persona kanë dalur pozitiv me Kovid-19 në Preshevë

Sot gjendja me CoVID 19 në Preshevë 28.07.2020

14 pacientë të paraqitur për kontrollë

1 pozitiv me test të shpejtë Elisa, të tjerët negativ (mosha: 1942)

Rezultati i Testeve PCR të dërguara më herët 5 Të konfirmuar pozitiv (mosha: 1961, 1961, 1972, 1980, 1983)

Një pacient në gjendje të rëndë i transportuar në qendrën klinike në Nish dhe një për spitalin e Vranjës.