Të fundit

E MARTU AR jame, por shefi me ngacm0n. Cfar te bej, se me peIqen edhe shefi shum? Me ndih moni…

Nje mesazh ka ardh ne redaksin ton nga nje vaijz e re, e ciIa e ka nje haIl te madh. Thot se esht e martume, por ne punen qe punon, shefi i saja e ngacm0n shpesh. Ja cfare thot ajo ne mesazhin e derguar tek ne… shi ko me p0sht:

‘E MARTU AR jame, por shefi me ngacm0n. Cfar te bej, se me peIqen edhe shefi shum? Me ndih moni’, ka then keshtu. A jam faj tore apo kam te drejt. Ju Iutem mund te me she,noni edhe ne NUMRlN tim pri vat, du ke eHAP rek,Iamen mePOSHT mund te merrni kont,aktin tim dhe disa fot00