Të fundit

LPD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

Lëvizja e Progresit Demokratik ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në  Bujanoc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024.

Njoftimi i plotë në Facebook nga Lëvizja e Progresit Demokratik :

Pranë Komisionit zgjedhor sapo dorëzuam listën e fitores së 2 qershorit: “LËVIZJA E PROGRESIT DEMOKRATIK – SHQIPRIM MUSLIU”

Falënderojmë gjithë mbështetësit dhe aktivistët tanë për një angazhim maksimal që në afat rekord të dorëzojmë listën më të mirë zgjedhore e të vazhdojmë bashkë rrugëtimin e qëndresës dhe organizimit/titulli