Showbiz

Dua Lipa bën historinë

Albumi i Dua Lipës ka hyrë në histori si albumi i një artisteje femër më i transmetuar në botë.

“Dua Lipa” ka arritur në total 9.5 miliardë dëgjime në të gjithë botën në Spotify dhe YouTube.

Këngëtarja me origijinë shqiptare ka hedhur nga froni ‘1986’ të Taylor Swifft.

Ky është një sukses i jashtëzakonshëm për Duan, e cila sapo ka publikuar këngën ‘Swan Song’, që do jetë kolona zanore e filmit ‘Alita: Battle Angel’.

Për vetëm 3 ditë në YouTube, kënga ka marrë mbi 6.6 milionë dëgjime.