Shqipëri

Dodik mbërrin në Tiranë, flet për protestën kundër tij

Presidenti i Republikës Srpska në Bosnjë, Millorad Dodik, ka arritur në Tiranë.

Kundër tij dhe presidentit serb Aleksander Vuciq është organizuar protestë nga dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Tiranë.

Dodik pa thënë para mediave atje se atij nuk i bën përshtypje protesta e organizuar nga shqiptarët kundër tij.

Tutje, presidenti Dodik, ka thënë se ai është në Tiranë për t’i përfaqësuar serbët e Bosnjës dhe Hercegovinës.