Lajme

Dita e parë e punës për shkollat fillore dhe të mesme do të jetë më 25 shkurt 2019

Ministria e Arsimit të Qeverisë serbe sot ka marë vendim për vazhdimin e pushimit dimërorë edhe për 1 javë në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në tërë terrtoin e Republikës së Serbisë.

Shkaku dhe arsyeja për kët vendim është prezenca e epidemisë së gripit i cili ka marë përmasa masive në tër teritorin e Republikës të Serbisë nga i cili janë shënuar edhe me dhjetëra të rasteve me fatalitet, vdekje !

Në seancën e sotme, Qeveria e Republikës së Serbisë lëshoi një rekomandim për të gjitha njësitë e vetëqeverisjes lokale që të zgjasin pushimet në shkollat fillore dhe të mesme në javën në vijim, dmth. Që shkollat fillore dhe të mesme nuk do të fillojnë mësim nga 18 deri më 24 shkurt 2019 dhe se dita e parë e punës për shkollat fillore dhe të mesme do të jetë më 25 shkurt 2019.