Të fundit

Delegacioni nga Lugina sot takoi senatoren Joni Ernst dhe kongresmenët Ritchie Torres e Jim Himes

Në vazhdën e vizitës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sot e shoqëruar nga delegacioni nga Lugina e Preshevës takuam senatoren Joni Ernst dhe kongresmenët Ritchie Torres e Jim Himes.

Pozita e vështirë e pakicës shqiptare në Serbi ishte temë e këtyre takimeve”- ka shkruar këshilltarja e Kurtit, Ardita Sinani