Lajme

Daçiq lëshon seancën konstituive të Kuvendit të Serbisë, kjo është arsyeja

Ivica Daçiq largohet nga salla e Kuvendit të Serbisë, ndërsa u drejtua nga ndërtesa e Qeverisë për ta ofruar dorëheqjen e tij nga detyra e ministrit të jashtëm tek Ana Bërnabiq.

Mirëpo , Daçiq, do të ktehet në Kuvend pasi ta jap dorëheqjen për të marrë pastaj detyrën e të parit të Kuvendit pas votimit.

Ndryshe, kujtojmë Kuvendi i Serbisë po zhvillohet ku deputetët do të zgjedhin presidentin, nënkryetarët, drejtorin e përgjithshëm, anëtarët e bordit dhe delegacionin.