Boks

Boksieri nga Kosova: Arjan Shala shpallet kampion në Gjermani

Arjan Shala është njëri ndër kickboksierët më të talentuar, që së fundi është shpallur kampion në kategorinë +69 kilogramë në Hessen të Gjermanisë.


Shala është 15 vjeçar dhe vjen nga Kleçka, mirëpo që është rritur në Gjermani dhe që nga mosha 9 vjeçare merret me sportin e kickboksit.

Ai së fundi ka garuar në Hessen në kategorinë +69 kilogramë, ku edhe ka rrëmbyer vendin e parë në këtë rajon.