KryesoreLajme

Bill Clinton sot në Kosovë

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, sot vjen në Kosovë, raporton Ministria Lajmeve.

Ai do të takohet me krerët e Kosovës dhe do të dekorohet për kontributin për lirinë e Kosovës.

Clinton vjen në Kosovë për shënimin e 20-vjetorit të lirisë.

Clinton urdhëroi forcat e NATO-s që të ndërhyjnë ndaj caqeve ushtarake dhe policore serbe gjatë vitit 1999, për të parandaluar gjenocidin e më tejmë ndaj shqiptarëve./koha.net