Të fundit

Biblioteka “Mehmet Jusufi” do të mbajë ditën e saj – Ja cilat janë evenimentet gjatë kësaj dite

Drejtuesit bibliotekës së qytetit “Mehmet Jusufi” njoftojnë të gjithë dashamirët e fjalës së shkruar se më datë 18 shtator ditë e premte, ora 14:00 do të shënohet dita e bibliotekës së qytetit.

Në këtë eveniment janë të ftuar të gjithë krijuesit letrarë dhe mysafirë institucional.
Në këtë ngjarje do të promovohet edhe libri ” PRESHEVA, historia-politike”, autorë Mr.Sc. Reshat Neziri. Ky libër do të jetë një lloj freskimi në literaturën e librave shkollorë në Luginë të Preshevës dhe në trojet e banuara me shqiptar, veçanërisht pasi autori mbizotëron dimensionin juridik, ekonomik dhe shoqërorë të hulumtimit të historisë politike për Luginën e Preshevës, si një rrethanë njohurie të argumentuar.

Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe ekspozita e piktores nga Presheva Luljeta Saqipi, e cila sjell shumë piktura atraktive.
Më 18 shtator ora 14:00, biblioteka “Mehmet Jusufi” , ju mirëpretDrejtuesit bibliotekës së qytetit “Mehmet Jusufi” njoftojnë të gjithë dashamirët e fjalës së shkruar se më datë 18 shtator ditë e premte, ora 14:00 do të shënohet dita e bibliotekës së qytetit.
Në këtë eveniment janë të ftuar të gjithë krijuesit letrarë dhe mysafirë institucional.
Në këtë ngjarje do të promovohet edhe libri ” PRESHEVA, historia-politike”, autorë Mr.Sc. Reshat Neziri. Ky libër do të jetë një lloj freskimi në literaturën e librave shkollorë në Luginë të Preshevës dhe në trojet e banuara me shqiptar, veçanërisht pasi autori mbizotëron dimensionin juridik, ekonomik dhe shoqërorë të hulumtimit të historisë politike për Luginën e Preshevës, si një rrethanë njohurie të argumentuar.
Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe ekspozita e piktores nga Presheva Luljeta Saqipi, e cila sjell shumë piktura atraktive.
Më 18 shtator ora 14:00, biblioteka “Mehmet Jusufi” , ju mirëpret