LajmeTë fundit

Biblioteka e qytetit furnizohet me rafte të rinj, librat që një kohë ishin në pako tani dalin për lexuesit

Biblioteka e qytetit furnizohet me rafte të rinj, librat që një kohë ishin në pako tani dalin për lexuesit.

Me qëllim që çdo libër të jetë në raft, ekskluzivisht në dispozicion të lexuesit, biblioteka e qytetit është pajisur me rafte të rinj.
Librat tani janë vendosur në raftet e rinj, duke ia bërë më të lehtë lexuesve përcaktimin e për e radhës të librit.
Sektori për të vegjël tani më është finalizuar ku janë krijuar kushtet adekuate për të gjithë lexuesit.
Vendosja e tavolinës dhe ulëseve e për të vegjël, modifikimi i rafteve ekzistues, ridizajnimi i hapësirave duke e bërë me tërheqës për nxënësit dhe shumë investime të tjera që këtë sektorë e bëjnë të veçantë dhe të dalluar po thuajse nga shumë biblioteka .
Kur jemi tek inventari ,paralelisht një pjesë e rafteve janë siguruar edhe për nëndegën e fshatit Raincë, ku është paraparë që të hapet këtë vit, gjegjësisht në objektin multifunksional. Tani më janë ndarë edhe hapësirat, ku do të jetë nëndega me re e bibliotekës ‘’Mehmet Jusufi’’.