Të fundit

Arifi pritet nga kryeministri i Kosovës Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në një takim kryetarin e komunës së Bujanocit, Nagip Arifin.

„Në vazhdimësi të takimeve tona të rregullta, sot u prita nga kryeministri i Republikës së Kosovës z. Albin Kurti me të cilin ndajmë qëndrime të njejta se aktivitetet politike duhet t’i koordinojmë dhe bashkërendojmë.

Shfrytëzova rastin, gjithashtu, ta falemnderoj edhe për ndarjen e linjës buxhetore prej 2 milionë eurove nga Republika e Kosovës për komunat Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë“, ka shkruar pas takimit në Facebook kryetari Arifi.