Arifi paraqitet në gjykatë shkaku i letrave anonime: “Të fala shpifësve”

Kryetari i Bujanocit Nagip Arifi, nëpërmjet një postimi në profilin e tij zyrtar, njoftoi se ka qenë në gjykatë për shkak të letrave anonime që janë dërguar kundrejt tij, transmeton Ministria e Lajmeve.

Postimi i Nagip Arifit

Të fala për të gjithë shpifësit

Edhe sot, si 12 herë më parë, me letra nga persona anonim u paraqita në gjykatë.

Për të 13’tën herë u dëshmua puna jonë e pastërt dhe transparente.

Të gjithë të ashtuquajturit “zabrinuti gradjani” e kanë derën e hapur në zyrën time, nëse vërtetë janë të shqetësuar.

Përndryshe, mos të humbin kohë me letra anonime se nuk do të mund t’ia arrijnë qëllimit.