Të fundit

Ardita Sinani tregon në emisionin “Oxygen”, si arriti të bëhej kryetare e Preshevës

Kryetarja e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani ka treguar se si arrit që ta marrë këtë post.

Ajo ishte e ftuar në emisionin “Oxygen” në Klan Kosova, ku tha se në Serbi nuk kishte ndodhur që bartësi i listës të jetë grua.

Sinani u shpreh se zgjedhja e saj si kryetare e Preshevës, për serbët ishte një çudi, përcjell Kankosova.tv.

Ky bashkë punim do të forcohet sepse në një peri.udhë kur Perëndimi po minon hapur të gjitha themelet mbi të cilat bazo het sistemi ndërkombëtar sigurisht që ne si dy fuqi të mëdha duhet të men.dojmë se si të vazhdojmë citohet të ketë thënë Lavrov.Këto dekla rata vijnë në kohën pasi presi.denti i SHBAsë Joe Biden pati një bisedë telefonike dy orëshe me presidentin e Kinës Xi Jimping. I pari i SHBAsë e para lajmëroi Kinën për konse.kuencat në rast të mbështetjes financiare të Rusisë për lu ftën në Ukrainë.

Asnjëherë në Serbi nuk kishte ndodhur që bartësi i listës të jetë femër dhe ajo të jetë shqiptare, ishte për ta çudi. Të gjitha mediat atëherë ishin të fokusuara në Luginën e Preshevës, por subjekti politik dhe unë vendosa që duhet kontributin tim ta jap në Luginën e Preshevës”, u shpreh ajo

Shiko emisionin e plotë https://youtu.be/jNyNg9PXD9A