LajmeTë fundit

Ardita Sinani ngushëllon vdekjen e djalit të Nexhat Dacit

Ardita Sinani ngushëllon vdekjen e djalit të Nexhat Dacit

Të dashur familjarë të Arian Dacit,
I Nderuar kryetar i Akademisë së Kosovës, z. Nexhat Daci,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen tragjike të djalit Tuaj, Arianit.

Në emrin tim dhe të gjithë anëtarësisë së PVD-së dega në Preshevë, Ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për Arianin.
Ardita SINANI