Të fundit

Ardita Sinani: Mirëse na vini mërgimtarë

Ardita Sinani: Mirëse na vini mërgimtarë:

Çdo ditë e më shumë Lugina po gjallërohet.

Bashkatdhetarët tanë me ardhjen e tyre po i japin frymarrje e dinamikë Preshevës, Medvegjës e Bujanocit.

Mërgata jonë, tashmë e konsoliduar dhe e integruar në shoqëritë e vendeve ku punojnë e veprojnë.

Të rinj e të reja me ide inovative, përvojat e të cilëve çdoherë janë në shërbim të zhvillimit të Luginës.

Na nevojitet ndërveprimi!

Andaj, të dashur mërgimtarë,

MIRËSEVINI NË VENDLINDJE ❤️