Të fundit

APN: Pjesmarrja e kryetarit të KKSH-së në Beograd, veprim politik i ngutshëm dhe i pa menduar mirë

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Ragmi Mustafi, ishte i pranishëm në takimin e fundit të organizuar nga Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave si dhe Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë.

Alternativa për Ndryshim ka reaguar në lidhje me pjesmarrjen e kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar në Beograd, përcjell Ministria e Lajmeve.

APN veprimin e kreut të KKSH-së e ka vlerësuar si politikisht të ngushtëm dhe të pa menduar mirë.

Më poshtë mund ta lexoni reagimin e plotë të APN-së pa ndërhyrje