Të fundit

Ambasadori Boçka uroi Salihun, për zgjedhjen si kryetar të KK-së të Preshevës

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë i akredituar në Beograd Ilir Boçka ka uruar zgjedhjen Sami Salihut, si kryetar i Kuvendit Komunal në Preshevë.

Ambasadori Boçka përmës këtij telegram urimi ka theksuar se marrëveshja e arritur për mes koalicionit PDSH-PVD- LR është koalicion që zgjedh nyjen e krizës politike dhe qeverisjes në komunën të Preshevës.