SportiTenis

Jasin Jakupi nga Presheva do ta përfaqësojë Kosovën në tenis në Davis Cup

Një lajm i mirë për Sportin e Kosovës.
Federata e tenisit të Kosovës ka marr një lajm të mirë pasi që djaloshi Jasin Jakupi nga Lerani Komuna e Preshevës, por i lindur dhe i rritur në Zvicërr i ka thënë PO ftesës së Federatës për ta përfaqësuar Kosovën në Tenis në garat e Davis Cup
Lajmin e ka publikuar Federata dhe komiteti olimpik i Kosovës
Jasini e ushtron këtë sport, jo i zakonshëm për Shqiptarët, për më shumë se 12 vite.

Ai për momentin në Zvicërr gjindet në Top 100,
duke marrë parasyshë që atje luajnë më shumë se 40.000 lojtar të licensuar.

I urojmë suksese Jasinit dhe shpresojmë që ta shohim në Top 100 të botës