Lajme

AAK dhe NISMA zyrtarizojnë koalicionin parazgjedhor

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj dhe ai i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, kanë nënshkruar marrëveshjen e koalicionit parazgjedhor.

Haradinaj ka thënë se ky partneritet edhe me parti tjera dhe subjekte të tjera që s’janë partiake.

“AAK dhe NISMA kemi arritur marrëveshje parazgjedhore. Ne bashkë në diskutimet disa mujore, kemi vlerësuar se qytetari i Kosovës ka mbetur i vetëm dhe në raste të caktuara edhe i luftuar nga Qeveria e Kosovës dhe Kurti”, ka deklaruar Haradinaj pas nënshkrimit.

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj dhe ai i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, kanë nënshkruar marrëveshjen e koalicionit parazgjedhor.

Haradinaj ka thënë se ky partneritet edhe me parti tjera dhe subjekte të tjera që s’janë partiake.

“AAK dhe NISMA kemi arritur marrëveshje parazgjedhore. Ne bashkë në diskutimet disa mujore, kemi vlerësuar se qytetari i Kosovës ka mbetur i vetëm dhe në raste të caktuara edhe i luftuar nga Qeveria e Kosovës dhe Kurti”, ka deklaruar Haradinaj pas nënshkrimit.