Bota

500 vetura shkatërrohen nga tornado në SHBA

Një tornado e fuqishme u formua në Jefferson City, si pasojë e së cilës u shkatërruan një numër të madh i shtëpish dhe automjetesh.

Një dëm tepër i madh iu shkaktua edhe një dege të Chevrolet dhe Toyota, në të cilën thuhet se janë shkatërruar 500 makina të ndryshme dhe të shtrenjta.

Përveç dëmeve materiale tre persona gjetën vdekjen derisa tentuan të shpëtonin veten nga stuhi.