Magazina

5 gra nga Shqiperia martohen ne Serbi pernjeher. E papritura ndodhi ne darsem (VIDEO)

Jemi mesuar te shohim neper Iajme te ndryshme se si ne disa fshatra te theIIa te shqiperis, ka akoma familje qe i shesin vajzat e tyre kundrejt pageses qesharake per persona nga Serbia. Nje rast i tiIIe ka ndodhur me 5 gra, te cilat jan martu njekohesisht ne nje fshat te thelI Serb. JU FTOJME TI SHIK0NI PAMJET E VIDE0S DUKE KLI KUAR NE REK LAMEN mePOSHTE DHE JU SHFAQ EN:

E papritura qe ndodhi ishte se vendasit fiIIuan te Ieshojne musike ne gjuhen shqipe. Si duket do te ken qen teper te kenaqur, per ta ber nje veprim te tiIIe. Cfar mendoni per kete fenomen. Ju Iutem te ko mentoni mendimin tuaj.