LajmeTë fundit

Profesori Hysamedin Ahmedi nga Presheva i bashkangjitet Vetëvendosjes

Profesori nga Presheva i bashkangjitet Vetëvendosjes. Albin Kurti përmes një njoftimi në profilin e tij zyrtar në facebook ka bërë të ditur lajmin e bashkangjitjes së profesor Ahmedit, raporton Ministria Lajmeve.

Ky është postimi i plotë i z.Kurti:

Profesori nga Presheva i bashkangjitet Vetëvendosjes. Albin Kurti përmes një njoftimi në profilin e tij zyrtar në facebook ka bërë të ditur lajmin e bashkangjitjes së profesor Ahmedit. Ky është postimi i plotë i z.Kurti: Hysamedin Ahmedi u bë pjesë e Lëvizjes tonë

Lindur në Preshevë, Hysamedini ka kryer studimet universitare në fakultetin e elektroteknikës dhe po ashtu një vit specializim në teknologji informacioni. Aktualisht, punon në shkollën e mesme teknike në Preshevë dhe ka botuar tekste mesimore në lëndët bazike të elektroteknikës për nxënësit e shkollës të cilët i ka siguruar pa pagesë për nxënësit e shkollës. Hysamedini u bë pjesë e jona i bindur se ndryshime të mëdha për shqiptarët janë të domosdoshme dhe ato mundet të vijnë vetëm përmes Lëvizjes tonë.