100% vota të numëruara: Shqiptarët e Luginës mbeten definitivisht pa deputet në parlamentin serb

Komisioni Republikan i Zgjedhjeve ka numëruar 100% të votave për zgjedhjet parlamentare në Serbi.

Zgjedhjet në Serbi janë mbajtur me 3 prill ndërsa sot me 16 prill janë përsëritur zgjedhjet.

Shqiptarët e Luginës garuan me dy lista zgjedhore dhe sipas rezultatit, shqiptarët nuk do të kenë përfaqësues në parlament.

Koalicioni i Shqiptarëve – Shaip Kamberi ka marrë 9693 vota apo 0.25%
Alternativa Demokratike Shqiptare – Shqiprim Arifi ka marrë 3291 vota apo 0.09%

Komisioni Republikan i Zgjedhjeve ka numëruar 100% të votave për zgjedhjet parlamentare në Serbi.

Zgjedhjet në Serbi janë mbajtur me 3 prill ndërsa sot me 16 prill janë përsëritur zgjedhjet.

Shqiptarët e Luginës garuan me dy lista zgjedhore dhe sipas rezultatit, shqiptarët nuk do të kenë përfaqësues në parlament.

Koalicioni i Shqiptarëve – Shaip Kamberi ka marrë 9693 vota apo 0.25%
Alternativa Demokratike Shqiptare – Shqiprim Arifi ka marrë 3291 vota apo 0.09%