KryesoreLajme

Zhduket një 4 vjeçar kosovar në Zvicër

Nga dita e enjte në Wildegg është zhdukur një djalë me emrin Zenel (4). Djali mban një bluzë të zezë dhe pantallona.


Zeneli po luante të enjten pasdite me nënën dhe fëmijët e tij të tjerë në një shesh lojërash në Wildegg. Rreth orës 16:30, nëna papritmas vuri re mungesën e djalit, njofton Policia e Zvicrës, përcjell albinfo.ch.

Pas një kërkimi të kotë, ajo e thirri policinë pak më vonë. Kjo shkaktoi një mobilizim dhe të kërkohet për të. Fokusi ishte në Aabach dhe Aare, ku rrjedhin edhe lumenjtë. Policia ka kontrolluar në këto ujëra dhe në brigjet e tyre në këmbë dhe me anije.

Përveç kësaj, një helikopter me kamera termike të imazhit fluturoi mbi këtë zonë. Kërkimi vazhdoi deri pas mesnatës, por duhej të ndërpritej, derisa pritet të vazhdojë sot, përcjell tutje albinfo.ch.

Personat që kanë informacione mund të kontaktojnë me policinë kantonale të Aargaut (telefon 062 835 81 81).