Kryesore

Regjistrimi i fëmijeve parashkollor online

Njoftim për regjistrimin e fëmijeve në programin përgaditor shkollor për vitin 2020/2021.

Enti i fëmijëve “8 Marsi” në Preshevë njofton prindërit dhe përfaqësuesit e tjerë ligjorë se për shkak të situatës së krijuar nga pandemia e virusit Covid-19, regjistrimi i fëmijëve do të bëhet vetëm përmes mjeteve elektronike.

Këtë vit të gjithë fëmijët e lindur nga( 1 marsi 2014 deri më 28 shkurt 2015) kanë të drejtë të regjistrohen në programin parashkollorë.

Aplikimin mund ta bëni përmes email adresës pedagogu8marsi@hotmail.com si dhe nëpërmes viberit dhe whatsup-it në numrin +38162/972-91-78

Dokumentacionet për regjistrim që duhet t’i dërgoni janë si më poshtë :