Lajme

Xhevat Fejzullahu emrohet Avokat komunal i Komunës së Preshevës

Pas penzionimit te Ylber Aliut, emrohet Xhevat Fejzullahu si Avokat komunal i Komunës së Preshevës.

Sot gjatë mbeldhjes së XI-të të Këshillit Komunal të Komunës së Preshevës, si pikë e rendit të ditës ka qenë :

11. -Shqyrtimi dhe miratimi i Aktvedimit mbi emërimin e Avokatit komunal në komunën e Preshevës.

Kjo “pikë e rendit të ditës”, është aprovuar nga antarët e Këshillit
Komunal të Komunës, si dhe është bërë emrimi i Xhevat Fejzullahut Avokat komunal në komunën e Preshevës.

Vlen të theksohet se, dy kandidatët tjerë që kanë aplikuar ishin :

Agim Kamberi dhe Hidajete Hiseni.