Të fundit

Vulin: Shumë shqiptar nga Kosova, kanë ardhur në Preshevë, Bujanoc e Vranjë për t’u vaksinuar

“Serbia dërgoi teste për Corona virusin në Prishtinë, ndaj nuk e kushtëzoi me asgjë, ashtu siç i dha Prishtinës kalimin e papenguar të vaksinave dhe pajisjeve mjekësore, pavarësisht dokumenteve doganore jo të plota dhe të pasakta.

Mijëra Shiptarë, të cilët për shkak të paaftësisë dhe mosinteresimit të pushtetarëve në Prishtinë nuk kanë mundur të vaksinohen, kanë ardhur në Bujanoc, Preshevë, Vranjë dhe kanë marrë vaksina falas”, ka thënë Vulin. ministër i punëve të brendshme në Serbi.