Lajme

Vuçiqin e pyesin se a po bëhet gati që t’a njoh Kosovën: “Jo, shkurt dhe qartë”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se është i shqetësuar për siç ka deklaruar ai “situatën në Bosnjë dhe dhe gjithçka që mund të ndodhë – natyrisht jo me veprim të pavarur, por me mbështetjen e atyre që krijuan shtetin e Kosovës”.

Në përfundimin se ai po përgatitej ta njihte Kosovën, ai u përgjigj kategorikisht: “Jo! Shkurt dhe qartë”

Vuçiq në një intervistë për gazetën “Novosti” duke folur për temat më aktuale ekonomike dhe politike dhe qëndrimin e Serbisë, thotë se më së shumti është i shqetësuar për situatën në rajon dhe presionet e jashtme.