Lajme

Vuçiq: U përpoqën të na bindin në mënyrë tinëzare ta njohim Kosovën

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq, ka thënë sot gjatë një tubimi parazgjedhor në Uzhicë se shumë në rajon dëshirojnë ta kthejnë Serbinë në të kaluarën, por se përgjigja e Serbisë do të jetë progresi ekonomik.

“Para disa ditësh u përpoqën në mënyrë tinëzare të na detyrojnë që ta njohim Kosovën, iu drejtuar qeverisë së Kosovës. Ne nuk e bëmë këtë, ne do ta mbrojmë popullin tonë në Kosovë jo vetëm për të mbijetuar, por edhe për të përparuar, për të edukuar fëmijët e tyre. Faleminderit për mbështetjen tuaj dhe dashurinë që na keni dhënë në vitet e kaluara”, tha Vuçiq.